SICILIA GELATO LEDAI

Druskininkų gyventojų ir svečių džiaugsmui – tikri itališki naminiai ledai!

Druskininkuose, M. K. Čiurlionio g. 56, įsikūrusiame restorane-vyninėje „Sicilia“ įrengta „Carpigiani“ laboratorija, kurioje ruošiami tikri itališki aukščiausios kokybės naminiai ledai iš natūralių produktų. „Carpigiani“ – Italijos bendrovė, turinti daugiau nei 60-ies metų sėkmingos veiklos patirtį. Tai pasaulinė lyderė tradicinių itališkų ledų aparatų gaminimo srityje.

Naudojant profesionalams skirtą „Carpigiani“ įrangą, vieno mėgstamiausių Lietuvos kurortų gyventojams ir svečiams gaminami natūralūs ledai iš pieno, šviežių vaisių, uogų ir kt. Ruošiant ledus, nenaudojamos jokios pastos, maisto pakaitalai ar milteliai. Smaližiams siūlomi įvairiausių skonių ledai – nuo daugelio pamėgtų vanilinių, kuriuos gaminant naudojamos vanilės ankštys, iki išskirtinių ledų su vynu, kaip antai vyšninių su Porto vynu. „Sicilia“ restorane ir picerijoje lankytojai turi išskirtinę galimybę paskanauti čia pat, vietoje, gaminamų „Sicilia Gelato“ ledų. Be to, visada siūloma paragauti „Šefo“ ledų – kasdien vis kito skonio: deginto sviesto, skrudintų riešutų, baltos kavos, lazdynų riešutų, braškių su mėtomis, šokolado su karamelizuotais apelsinais ir dar daug kitų.

Visą vasarą dar daugiau „Sicilia Gelato“ ledų skonių atrasite Druskininkuose, Vijūnėlės pakrantėje, įkurto restorano ir baro „Elingas“ prieigose.